DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Season 2014/15

Vítejte na stránce eh10.wbs.cz v sekci Season 2014/15

Úpravu tohoto bloku zahájíte dvojklikem...

burnley doma urcite udelat
wba doma taky


https://youtu.be/9UNkZ11pClA?t=2    vs   https://youtu.be/2bzC2Lep3Us?t=80

Manchester United - PL 33. kolo

Situace č. 1 - video akce 

  • Správné řešení - Balon mohl být trochu prudší, aby Cesc mohl střílet hned z první, ale jinak paráda. I šajtlí to jde, nečekaně.




Situace č. 2 - video akce 

  • Špatné řešení - On by tam tomu Drogbovi možná dal, kdyby nabíhal ve sprintu s cílem jít sám až do brány a dát gól, jednoznačně chyba Drogby, tady je Eden bez viny.




Situace č. 3 - video akce 

  • Špatné řešení - Eden se krásně zbaví Rooneyho, udělá si čas a prostor v dobré pozici, zvedá hlavu, Drogba v náběhu s tím, že je mezi ním a golmanem velký prostor na to využít svoji rychlost proti obránci, ale Eden bohužel míč nedá. Možná by to šlo i po zemi, ale tady se nabízel hlavně Messiho bochánek.




Situace č. 4 - video akce 

  • Špatné řešení - Eden zase využívá své přednosti, aby si do ideální pozice navezl míč, má čas a prostor, zvedá hlavu, Drogba ještě v lepší pozici a náběhu než v předchozí situaci č. 3, Eden taky ve snažší pozici, protože by mohl dávat přihrávku po zemi do velké díry mezi obránce, ale ta bohužel nepřichází. Pro mě obrovská chyba.

!!


Situace č. 5 - video akce 

  • Špatné řešení - Těžké řešení, ale Eden to mohl udělat jako on sám tady, kvalitu i schopnosti na to má a Ramires je borec, co by si v té situaci uměl poradit. 




Situace č. 6 - video akce 

  • Správné řešení - Snadné.